اسپیسر میلگرد چیست

اسپیسر میلگرد چیست؟ + انواع آن Rebar Spacer

در این پست به اسپیسر میلگرد و انواع مختلف آن در صنعت خواهیم پرداخت تا انتها با ما باشید :

اسپیسر میلگرد

اسپیسر میلگرد Rebar Spacer، ابزاری است که با ایجاد فاصله بین میلگرد و عوامل مخرب و زیانبار مثل سولفات باعث می شود تا سطح رویه میلگرد دچار خوردگی نشود. اسپیسر میلگرد که به آن فضا ساز میلگرد هم گفته می شود از جنس مواد مختلفی چون فلز، بتن و پلاستیک ساخته می شود. این ابراز با بالا بردن حجم میلگرد علاوه بر اینکه باعث می شود تا به بتن فشار کمتری وارد شود، باعث بالا بردن سرعت و دقت انجام پروژه ساختمانی می شود. بخشی که خواندید معرفی کوتاهی در مورد فضاساز میلگرد بود برای آشنایی بیشتر با مزیت ها و انواع اسپیسر تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

 

 

از این پست هم حتما دیدن فرمایید »»»»»»»»»»» معرفی جامع شرکت آرسلور میتال

انواع اسپیسر براساس جنس بدنه

همانطور که گفتیم اسپیسرها در انواع چوبی، فلزی، پلاستیکی و بتنی ساخته میشوند، در ادامه این نوشته خصوصیات هر یک از آنها را بررسی خواهیم کرد.

اسپیسر بتنی:

فضاساز های بتنی با از نوع بتن خود ساختمان باشند تا ضریب حرارتی یکسانی داشته باشد. و فاقد مواد خورنده باشد، از مهمترین مزایای این نوع میتوان به افزایش مقاومت بتن اشاره داشت.

اسپیسر بتنی

اسپیسر فلزی:

این نوع معمولا به صورت مفتول یا میلگرد خم شده هستند و قیمت بالاتری در مقایسه با انواع دیگر فضاسازها دارند.

 

اسپیسر پلاستیکی:

این نوع به دلیل قیمت خوب و کارایی مناسب از محبوبیت زیادی برخوردار اند، اما با این وجود معایبی از جمله چسبندگی کمتر به بتن، ضریب حرارتی متفاوت از بتن دارد که این موضوع میتواند باعث بروز مشکلات زیادی در آن شود.

اسپیسر پلاستیکی

ولی مزایای زیادی هم از جمله:

1-وزن سبک تر و قابلیت حمل ساده
2-قیمت مناسب و مقرون به صرفه بودن
3-نیاز به نیروی کمتر و سرعت اجرای بالاتر

از جمله انواع اسپیسرهای دیگر می توان به اسپیرهای کفی یا مثلثی ، اسپیسرهای دیواری و یا گرد ، اسپیسرهای دو شبکه ، اسپیسرهای تیرچه بلوک ، اشاره کرد.

اسپیسرها با فراهم آوردن امکان ایجاد پوشش بتن کافی ، نقش چشمگیری در افزایش عمر سازه های بتنی دارند. اسپیسرهای پلاستیکی با طراحی خاص ، مواد اولیه سازگار با بتن ، حمل و نقل راحت و قیمت مناسب در اشکال ، انواع و اندازه های مختلف برای کاربردهایی نظیر فونداسیون ها ، سقف ها ، دیوارها ، ستون ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع اسپیسر

در انتخاب اسپیسرها چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟

قیمت:

از آنجایی که هزینه پروژه به قیمت میلگرد، قیمت تیرآهن و سایر مصالحی که در آن استفاده میشود بستگی دارد، به همین دلیل هم لازم است که از محصولی استفاده کرد که قیمت تمام شده پروژه افزایش پیدا نکند.
عمر اسپیسر:

از آنجایی که از ساختمان ها در سال های طولانی استفاده میشود، به همین دلیل هم طول عمر و دوام فضاسازها اهمیت زیادی دارد.
اندازه گیری تحمل بار:

بسته به پروژه و حجم پروژه باید اسپیسر مناسبی را انتخاب کرد. تا بتواند وزن پروژه و بار کل پروژه را تحمل کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *