مزایا و کاربرد های انواع ورق رنگی
در این پست به مزایا و کاربرد های انواع ورق رنگی به صورت کامل پرداخته ایم تا انته این مطلب با ما باشید :
ورق رنگی و مزایای آن
مقدمه:
در ادامه این مقاله می خوانیم که ورق رنگی چگونه محصولی می باشد و چه کاربرد هایی دارد. همچنین می خواهیم مطالبی را در مورد هزینه و قیمت خرید این ورق ها ارائه دهیم. علاوه بر این، انواع مختلف ورق های رنگی را نیز معرفی می کنیم. لذا افراد می توانند با آگاهی از مزایا، قیمت و انواع مختلف این ورق ها، آن ها را به راحتی خریداری کنند. همچنین با موارد استفاده از این ورق ها بیشتر آشنا شوند.
بررسی ورق رنگی:
ورق رنگی از جمله ورق های گالوانیزه می باشد که در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً صنایع حمل و نقل، صنعت تولید لوازم و صنایع ساختمان سازی از این ورق ها استفاده می کنند. به همین منظور بیشترین موارد استفاده از ورق های رنگی، در ساخت شیروانی می باشد. یعنی در مناطقی که رطوبت و بارندگی آن ها زیاد است با استفاده از این ورق شیروانی ساختمان ها را می سازند.
یکی از مهم ترین عواملی که در استفاده از ورق رنگی موثر است، مقاومت و استحکام بسیار می باشد. همچنین این ورق ها در برابر زنگ زدگی استحکام بسیاری دارند. لذا صنایع می توانند برای برطرف کردن نیاز و رسیدن به اهداف خود از آن ها استفاده کنند. همان طور که می دانیم ورق رنگی به عنوان یکی از محصولات مستقل به شمار می رود. چرا که خود به تنهایی یک محصول فولادی می باشد. همچنین می توان گفت این ورق با ضخامت و اندازه مشخصی تولید و طراحی شده است. اما بسیاری از تولید کنندگان بر این باورند که با تولید ورق های گالوانیزه، این ورق تولید شده است. یعنی ورق رنگی طی فرآیند تولید گالوانیزه طراحی و ساخته شده است.
هدف تولید و طراحی ورق رنگی استفاده از آن در صنایعی است که نیاز به فرم دهی و انعطاف پذیری دارند. لذا می توان گفت هرچه ضخامت و حجم ورق های رنگی کمتر باشد، کاربرد و مزایای آن ها بیشتر خواهد بود.
همان طور که بیان کردیم ورق رنگی در انواع مختلفی با رنگ های متنوع تولید می شود. همچنین نوع فرم دهی آن را طرح های مختلف و صنایع مشخص می کنند. اما تولید کنندگان در برخی موارد آن ها را بدون رنگ نیز طراحی می کنند. پس امروزه افراد در خرید و انتخاب ورق های رنگی هیچ گونه مشکل و نگرانی ندارند.
مزایای ورق رنگی:
انواع مختلف ورق های رنگی از نظر کاربرد، متفاوت می باشند. همچنین می توان گفت ضخامت رو و پشت این ورق ها متفاوت است. لذا یکی از مهم ترین مزایای ورق رنگی ضخامت ۷ تا ۱۵میکرون قسمت پشتی می باشد. همچنین قیمت روی این ورق ها ۲۰ تا ۲۵ می باشد. بنابراین ضخامت آن ها بر اساس استانداردهای قابل قبول در نظر گرفته شده است. علاوه بر این یکی دیگر از مزایای این ورق ها کارخانه تولید کننده آن ها می باشد. معمولاً ورق های رنگی را کارخانه های چینی طراحی و تولید می کنند. لذا از بهترین کیفیت و جنس برخوردار هستند. خبر خوش این است که ورق های رنگی برای مکان هایی که رطوبت آن ها بالا است، مناسب هستند. علاوه بر این، این ورق ها کاربرد و مزایای دیگری هم دارند که به شرح زیر می باشند؛
- مقاومت و استحکام بسیار بالا در برابر زنگ زدگی و هرگونه آسیب
- برخورداری از ظاهری زیبا و جذاب
- استفاده از ورق رنگی در مناطقی که میزان بارندگی و رطوبت آنجا بالا است. یعنی می توان گفت این ورق ها در برابر رطوبت آب و هوا از خود مقاومت نشان می دهند.
- این محصولات هیچگاه در برابر رطوبت و بارندگی تغییر شکل نمی دهند.
- قیمت ورق رنگی نسبت به ظاهر زیبا و جذاب آن بسیار مناسب و فوق العاده است.
- نصب این ورق ها آسان و راحت می باشد. همچنین در کوتاه ترین زمان ممکن می توان آن ها را نصب کرد.
- مقاومت این ورق از شکستگی آن ها بر اثر گذر زمان جلوگیری می کند.
- ورق رنگی امنیت بسیاری را در ساختمان سازی و صنایع ایجاد میکند. چرا که وزن و حجم آن بسیار کم است و در عین حال از مقاومت بسیاری برخوردار می باشد.
قیمت ورق رنگی:
همان طور که می دانیم ورق های رنگی تولید کارخانه های مختلف می باشند. لذا هزینه و قیمت آن ها متفاوت و متغیر می باشد. از طرفی می توان گفت عوامل مختلفی در کاهش یا افزایش قیمت این ورق ها تاثیر می گذارند. مهم ترین عوامل نوع کارخانه تولیدی، جنس، ضخامت و کیفیت آن ها می باشد. همچنین رنگ، مدل و انواع این ورق ها نیز در قیمت خریدشان تاثیر می گذارد. لذا افراد می توانند با بررسی این عوامل و معیار ها بودجه کافی برای خرید این محصولات را در نظر بگیرند. یکی از متداول ترین و رایج ترین ورق های گالوانیزه ورق های تولید شده در چین می باشند. ورق های تولید شده در این کشور از جنس و کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند. از طرفی هم، دارای برترین کیفیت جهانی می باشند. همچنین می توان گفت قیمت این ورق ها مناسب و مقرون به صرفه است.
به عبارت دیگر قیمت ورق های رنگی در مقایسه با جذابیت ظاهری آن ها بسیار ناچیز است. لذا افراد می توانند با قیمت مناسب و ارزان این محصولات را خریداری کنند.
همان طور که بیان کردیم قیمت ورق رنگی در کارخانه های تولیدی مختلف، متغیر است. یعنی می توان گفت قیمت فروش آن ها متنوع می باشد. چرا که هر یک از کارخانه ها قیمتی را برای فروش این محصولات در نظر گرفته اند. اما افراد می توانند بدون هیچ گونه نگرانی، از قیمت این محصولات مطلع شوند. فقط کافی است با شماره تماس این کارخانه ها و کارشناسان تماس بگیرند و از قیمت محصولات مطلع شوند.
علاوه بر این، آن ها می توانند هنگام تماس با کارشناسان فروش ورق رنگی، از راهنمایی های آن ها نیز بهره مند شوند. همچنین اطلاعاتی را در مورد مزایا، قیمت، جنس و کیفیت محصولات جمع آوری کنند. در ادامه با انواع این ورق ها آشنا می شویم.
کاربرد انواع مختلف ورق های رنگی:
همان طور که اشاره کردیم ورق های رنگی در انواع مختلف و رنگ های متنوع وارد بازارها می شوند. همچنین می توان گفت تولید کنندگان تلاش کرده اند آن ها را با طرح های متنوع و جذاب وارد بازار کنند. هر یک از انواع مختلف ورق های رنگی در صنایع متفاوت کاربرد دارند. لذا افراد می توانند به راحتی برای برطرف کردن نیازهای خود از آن ها استفاده کنند. امروزه استفاده از ورق های رنگی از جمله ورق های گالوانیزه بسیار گسترش یافته است. چرا که بیشترین استفاده از این محصولات در صنایع ساختمان سازی می باشد.
همچنین می توان گفت مناطق که پر بارش و رطوبت بیشترین استفاده از این محصولات را دارند. لذا تولید کنندگان با توجه به تقاضای بسیار افراد این محصولات را با تعداد بیشتری تولید می کنند. از عمده ترین و معروف ترین کاربرد های انواع مختلف ورق های رنگی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- استفاده از آن ها در صنایع فلزی مانند کابینت سازی
- ساخت و طراحی بدنه و سقف کارگاه ها با استفاده از ورق رنگی
- استفاده از این ورق ها در تولید لوازم خانگی از جمله بدنه های آن ها
- ساخت و طراحی بدنه ماشین آلات از جمله ماشین آلات صنعتی
- ساخت شیروانی ساختمان با استفاده از این ورق ها
افراد با توجه به کاربرد این ورق ها آن ها را خریداری می کنند و از مزایایشان به خوبی بهره مند می شوند. همچنین آن ها سعی می کنند هنگام خرید مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین ورق ها را انتخاب کنند. یکی از نکات بسیار مهم در خرید ورق های رنگی، توجه به نوع کارخانه تولید کننده آن ها می باشد. چرا که جنس و کیفیت بسیار خوب می تواند در استفاده طولانی مدت از ورق های رنگی تأثیر داشته باشد.
از این پست هم دیدن فرمایید : آشنایی کامل با ساندویچ پانل ها
روش تولید ورق های رنگی:
معمولاً روش تولید ورق های رنگی با توجه به مطالبی که در بالا اشاره کردیم، همانند ورق های گالوانیزه می باشد. یعنی می توان گفت ورق رنگی طی فرایند تولید ورق های گالوانیزه به وجود می آید. اولین مرحله برای تولید این ورق ها شست و شو و چربی زدایی از آن ها می باشد. معمولا چربی زدایی از ورق ها به صورت سرد و گرم انجام می شود. اما می توان گفت چربی زدایی در روش سرد کیفیت بسیار خوبی ندارد. به همین منظور افراد بهتر است از روش گرم استفاده کنند؛ چرا که هزینه آن نیز مناسب است.
پس از چربی زدایی ورق ها، مرحله شست و شو و خشک کردن آن ها می باشد. لذا تولید کنندگان سعی می کنند پس از شست و شوی این ورق ها، آن را به طور کامل خشک کنند. برای افزایش مقاومت ورق رنگی ابتدا رنگ اولیه آن ها را انجام می دهند. سپس بعد از خشک شدن، رنگ نهایی و اصلی را روی ورق ها قرار می دهند.
تولید کنندگان هنگام تولید این ورق آن را به صورت مرحله به مرحله و با دقت و احتیاط بسیار تولید می کنند. همچنین سعی می کنند به صورت لایه لایه آن ها را طراحی کنند تا مقاومت بسیاری داشته باشند. علاوه بر این از چندین نوع رنگ در هر یک از لایه های آن استفاده می کنند. پس افراد هیچ گونه نگرانی جهت مقاومت این محصولات ندارند.
خلاصه اینکه در این مقاله با ورق های رنگی و مزایایی که دارند، آشنا شدیم. همچنین قیمت آن ها را بیان کردیم تا افراد هنگام خرید مقرون به صرفه ترین ورق ها را انتخاب کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.