معرفی کامل شرکت صنایع هفت الماس

در این پست به صورت کامل به شرکت صنایع هفت الماس خواهیم پرداخت تا انتها مطلب با ما باشید :

شرکت صنایع هفت الماس

با هدف توليد انواع ورق گالوانيزه، نورد سرد، استنلس استيل (فولاد زنگ نزن) و ساير مقاطع فولادی در سال ١٣٧٥ تاسيس گرديد.
عمليات عمرانی اين شركت در سال ١٣٨٠ آغاز و در سال ١٣٨٢ با ظرفيت اسمی سالانه ١٠٠٠٠٠ تن ورق گالوانيزه با ضخامت ٣/٠ تا ٢ ميليمتر و عرض ١٠٠٠ و ١٢٥٠ ميليمتر به بهره برداری رسيد. توليدات ورق گالوانيزه اين شركت پاسخگوی ١٥ درصد نياز بازار داخلی بوده و حدود ٢٠ تا ٤٠ درصد از كل ظرفيت توليد نيز در بازارهای جهانی عرضه می‌گردد.

اين شركت ضمن دريافت لوح تقدير از سوی وزير محترم صنايع و معادن به عنوان واحد نمونه صنعتی، دومين توليدكننده ورق گالوانيزه در كشور است كه علاوه بر ايجاد اشتغال در منطقه سهم بسزايی جهت تحقق خود كفايی توسعه صنعتی و رشد اقتصادی كشور دارا می‌باشد.

دريافت نشان استاندارد ملی و گواهی كيفيت ISO ٩٠٠١:٢٠٠٨ در توليد ورق‌های گالوانيزه حاكی از عزم راسخ اين شركت در تحول و دسترسی به كيفيت برتر بوده و در ادامه اين شركت در راستای اخذ گواهینامه های معتبر بين المللی از جمله ISO ١٨٠٠٠ و ISO ١٤٠٠٠ و EFQM گام بر می‌دارد.
هم اكنون آزمايشگاه‌های مجهز شركت صنايع هفت الماس با اخذ گواهينامه تائيد موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران توانایی ارائه خدمات آزمايشگاهی جهت انجام آزمون‌های مختلف بر روی انواع ورق و مقاطع فولادی، گالوانيزه به روش گرم پيوسته و … را دارا می‌باشد.
فاز اول خط تولید نورد سرد در تیرماه ١٣٨٧ به بهره برداری رسیده و با ظرفیت اسمی ٨٠٠.٠٠٠ تن در سال، ورق نورد سرد تولید می‌نماید.
تولیدات این کارخانه ضمن تامین ورق برای خط تولید گالوانیزه هفت الماس بخش‌هایی از بازار مصرف داخلی و صادرات بین امللی را نیز تامین می‌کند.

شرکت صنایع هفت الماس

نمایی داخلی از شرکت صنایع هفت الماس

از این پست هم دیدن فرمایید : بررسی شرکت فولاد مبارکه اصفهان

خط تولید ورق گالوانیزه شرکت صنایع هفت الماس ، ظرفیت و محصولات

شرکت صنایع هفت الماس دارای دو خط تولیدی گالوانیزه است که ورق هفت الماس را با ضخامت 2/0 تا 5/2 میلی متر و با عرض 700 تا 1250 میلیمتر و با ظرفیت سالیانه چهارصد هزار تن، تولید می نماید.

پوشش حفاظتی روی ورق گالوانیزه به طور عمده از فلز روی است که از اکسیداسیون و خوردگی فلز ناشی از رطوبت و هوا در طول زمان جلوگیری می کند.

نوع محافظت این پوشش در این کارخانه به دو صورت روغنی و کروماته است و انواع اسپینگل آن شامل (بدون گل، گل ریز، گل متوسط و گل درشت) می باشد.

محصولات گالوانیزه این شرکت در اشکال مختلف و به صورت کلاف (گویل)، برش خورده (شیت)، سینوسی ذوزنقه ای و نواربری یا اسلیت می باشد.

ورق گالوانیزه در صنایع مختلف مانند لوازم خانگی، صنایع پوششی، صنایعی الکتونیکی و کامپیوتر، سیستم های هواساز و کانال های هدایت هوا، انواع ساندویچ پانل ها، تهیه لوله و پروفیل، صنعت سیمان، ساخت سیلو ها، تابلو ها تبلیغاتی و پایه های علایم رانندگی، صنعت سیم و کابل های برق و در تهیه انواع قفسه ها و کابینت ها کاربرد دارد.

 

محصولات

از انواع محصولات شرکت صنایع هفت الماس می توان به موارد زیر اشاره کرد :

ورق اسید شویی شده
ورق نورد سرد
ورق گالوانیزه
ورق رنگی
لوله و پروفیل

ورق اسیدشویی شده :

اسیدشویی (Pickled and Oiled) فرآيند تميز كردن كلاف فولادي از زنگار،‌ روغن و گرد و خاك است تا بتوان روي فلز، نورد سرد را انجام داد. ورق گرم نوردیده طی این فرایند، پوسته زدایی شده تا به کیفیت مناسب جهت استفاده بعدی برسد. محصولات اسیدشویی شرکت هفت الماس به صورت کلاف می باشد و در موارد مختلفی از جمله اسکلت خودرو، ابزار یراق ، تولید مخازن گاز و لولا و اتصالات کاربرد دارد.

ورق نورد سرد :

ورق نورد سرد شده یا همان ورق روغنی از عملیات نورد سرد محصولات فولادی که قبلاً تحت عملیات نورد گرم قرار گرفته و پوسته زدایی شده اند به دست می آیند. محصولات ورق روغنی هفت الماس به صورت کلاف ، ورق مسطح و کلاف نواری شده می باشد. ورق های روغنی کاربرد بسیاری دارند از جمله تولید لوازم آشپزخانه ، صنایع روشنایی ، رادیاتور سازی و … همچنین یکی از مهم ترین گرید ورق روغنی ، ورق ST12 می باشد. برای مشاهده قیمت ورق روغنی هفت الماس می توانید به صفحه اختصاصی آن مراجعه کنید.

حضور معاون اول سابق رییس جمهور در شرکت صنایع هفت الماس

حضور معاون اول سابق رییس جمهور در شرکت صنایع هفت الماس

 

ورق گالوانیزه :

ورق گالوانیزه ورق آهنی است که کاربرد فراوان آن برای کسی پوشیده نیست . همچنین مقاومت به خوردگی و ساییدگی خوب و عمر طولانی این محصول، ورق گالوانیزه را به یکی از پرمصرف ترین ورق های آهن بدل کرده است. ورق گالوانیزه در صنایع مختلفی از جمله صنایع ساختمانی ، عمرانی ، الکتریکی ، خودرو سازی و لوازم خانگی کاربرد دارد. محصولات گالوانیزه شرکت هفت الماس به صورت کلاف ، ورق مسطح ، ورق فرم دار و کلاف نوار بری شده به فروش می رسد. برای مشاهده قیمت ورق گالوانیزه هفت الماس و توضیحات بیشتر این محصول میتوانید به صفحه اختصاصی ان مراجعه کنید.

ورق رنگی :

این ورق با ضخامت های 0/2 تا 1/25 میلی متر و عرض های مختلف تا 1250 میلی متر در کارخانه هفت الماس تولید می شود. ورق رنگی نیز نوعی ورق آهن است که عنصر پایه ان گالوانیزه است. ورق های رنگی در کوره پخته می شوند و رنگ هم در همانجا به انها اضافه می شود، به همین دلیل رنگ آنها ثابت است. علاوه بر این، برای جلوگیری از خوردگی ورق ها و همچنین افزایش انعطاف پذیری و شکل دهی ورق گالوانیزه، روی پوشش رنگ یک لایه فلز روی به ورق ها افزوده می شود. شرکت هفت الماس ورق رنگی را به صورت کلاف، ورق مسطح و ورق فرم دار که همان ورق شیروانی است عرضه می کند. قیمت ورق گالوانیزه رنگی هفت الماس را می توانید در سایت ایران فرمینگ مشاهده کنید و خرید خود را به صورت حضوری و تلفنی انجام دهید.

لوله و پروفیل :

لوله و پروفیل های تولیدی شرکت صنایع هفت الماس به دسته کلی تقسیم می شوند : لوله و پروفیل روغنی / لوله و پروفیل گالوانیزه / لوله و پروفیل گالوالوم.

آزمایشات در خصوص ورق‌‌‌های فولادی

( نورد سرد شده‌‌‌، پوشش‌دار شامل گالوانیزه‌‌‌، گالوالوم و رنگی )

تعیین جرم پوشش ورق‌‌‌های گالوانیزه و گالوالوم به روش گراویمتری
آزمون کشش در دمای محیط
آزمون سختی
آنالیز عنصری بر چهار پایه آهن‌‌‌، روی‌‌‌، مس و آلومینیم ( کوانتومتری )
آزمون پاشش مه نمک
آزمون خمش
آزمون ضخامت سنجی مخرب لایه‌‌‌های فیلم رنگ
آزمون ضربه
آزمون سختی سنجی مدادی
آزمون فام سنجی
آزمون براقیت سنجی
آزمون مقاومت در برابر مالش Rub test

ورق گالوانیزه

قیمت ورق گالوانیزه شرکت صنایع هفت الماس قزوین

با توجه به اینکه قیمت ورق گالوانیزه هفت الماس قزوین وابسته به قیمت جهانی است، تمامی محصولات شرکت هفت الماس چندان تفاوت با قیمت فولاد ندارد. ورق گالوانیزه به دلیل کاربردهای فراوانی که دارد تاثیر گذار ترین محصول در کارخانه فولاد هفت الماس می باشد و بیشترین فروش کارخانه با سیاست قیمت گذاری درست و دقیق قیمت ورق گالوانیزه مشخص می شود.

قیمت ورق گالوانیزه قزوین در سایت ایران فرمینگ قابل مشاهده می باشد. از جمله بهترین برندها و کارخانه‌های تولیدی این محصول فولادی می‌توان به کارخانه‌های ورق شهر کرد، کاشان، هفت الماس، تاراز، قزاق، چین و امارات اشاره کرد. ورق گالوانیزه در ضخامت و عرض‌های مختلف به دو صورت رول و برش خورده قابل عرضه در کارخانه، بنگاه تهران، بندر انزلی و بندرعباس است.

 

رئیس هیئت مدیره

جناب آقای نصرالله ایزدپناه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *