پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه چیست؟ انواع آن و موارد استفاده

در این پست به پروفیل گالوانیزه خواهیم پرداخت تا انتها پست با ما باشید :

پروفیل گالوانیزه چیست؟

پروفیل ها ابتدا به صورت خام و بدون پوشش می باشند، توجه داشته باشید که برای آن که بتوان مقاومت فیزیکی پروفیل را در برابر عوامل محیطی مانند: رطوبت و اکسیده شدن بالا برد حتماً باید بر روی سطوح آن ها پوششی مقاوم را اعمال نمود. در واقع فولادی که با پوشش “روی” آبکاری شده باشد به این نام معروف است.

بدیهی است که با روکش “فلز روی” که بر روی پروفیل تثبیت شده است، مقاومت فیزیکی پروفیل چندین برابر خواهد شد، حتی در برابر خراشیدگی نیز استحکام قابل توجهی خواهد داشت. مهمترین علت آبکاری پروفیل محافظت از مواد اولیه پروفیل است، در نظر داشته باشید که پروفیل گالوانیزه به هیچ عنوان دارای خواص مکانیکی متفاوتی نیست و تنها سطح بیرونی آن دارای یک پوشش ضد زنگ و ضد خراش است. این پروفیل  در زمره پروفیل های پرمصرف و کاربردی قرار دارد که در صنایع گوناگون به دلیل امتیازاتی که عنوان شد، مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 

پروفیل گالوانیزه

نگاهی کلی به این محصول

اگر به اطرافمان نگاهی بیندازیم از کانال های کولر گرفته تا لوله های بخاری و سقف های شیروانی همگی از این مواد ها ساخته شده اند؛ اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که این پروفیل چیست و چگونه ساخته می شود؟ پروفیل گالوانیزه یا گالوانیزه کردن یک فرآیند شیمیایی، الکتریکی و مکانیکی می باشد که برای اینکه فلزاتی نظیر آهن و فولاد از شر زنگ زدگی و خوردگی در امان بمانند به آن ها پوششی از روی اضافه می کنند. این پوشش بسته به کاربرد محصول در ضخامت های متفاوت تولید می شود.
روش های بسیاری در تولید ورق گالوانیزه استفاده می شود که رایج ترین آن ها روش گرم می باشد که قطعات در حمام روی مذاب شده غرق می شوند.

از این پست هم دیدن فرمایید: دمای ذوب فلزات مهم در صنعت

این روش بر روی مقاومت فلزی که قرار است بر روی آن گالوانیزه انجام شود تأثیر ندارد و موجب کاهش مقاومت فلز نمی شود مگر در مورد فولادهایی با مقاومت بسیار بالا که کمبود هیدروژن ممکن است مشکل ایجاد کند. محصولات گالوانیزه شده به روش گرم بیشتر برای فضاهای باز و محیط هایی که بیشتر در معرض خورندگی و مواد اسیدی قرار می گیرند کاربرد دارد.

پروفیل گالوانیزه

انواع پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه سنگین
پروفیل گالوانیزه سبک
پروفیل گالوانیزه صنعتی
پروفیل گالوانیزه کشاورزی
کاربرد های پروفیل گالوانیزه
پوشش پروفیل های گالوانیزه، استفاده از این پروفیل ها را در محیط های بیرونی و در نواحی با رطوبت بالا امکان پذیرمیکند. استفاده از این پروفیل ها در پارکینگ ها که در معرض دید عموم قرار دارند متداول است.

از این پست هم دیدن فرمایید: مشاوره و فروش انواع ورق گالوانیزه 

برای ساخت سینی کابل
تولید انواع لوله
جهت مهار برخی از قطعات خاص در سازه های ساختمانی
استفاده ار پروفیل گالوانیزه در ساخت در و پنجره

پروفیل گالوانیزه

 

دلایل استفاده از آن

همانطور که اشاره شد محصولات فولادی به راحتی در برابر شرایط محیطی مرطوب، آثار زنگ زدگی و خوردگی در آن ها پدیدار می شود. بنابراین با استفاده از روگش گالوانیزه این فرآیند را می توان در حد چشمگیری کاهش داد یا به عبارتی تحت کنترل قرار داد (نکته حائز اهمیت در این مورد این است که پدیده خورندگی را نمی‌توان به طور کامل از بین برد و از آن جلوگیری کرد). برای بالا بردن مقاومت فولاد در مقابل زنگ زدگی و خورندگی با سه مدل گالوانیزه می‌ توان به این مهم دست یافت. این سه مدل در سه روش قابل اعمال می باشند، این روش ها از قرار زیر می باشند:

روش گالوانیزه سرد
روش گالوانیزه گرم
روش گالوانیزه الکترولیتی.

قیمت پروفیل گالوانیزه

صنایع بسیاری در ایران به تولید این محصول مشغول هستند از جمله فولاد مبارکه اصفهان، امیر کبیر کاشان، ورق خودرو چهار محال بختیاری و … می باشد که هر کدام از این صنایع معیارهای خاصی برای تعیین قیمت این ورقه ها در نظر می گیرند. از مهم‌ترین معیارهای تعین قیمت ورقه های گالوانیزه برند تولیدی، نوع خرید که شامل خرید از خود کارخانه و یا خرید از نمایندگی ها، ضخامت ورقه ها، سایز ورقه ها، حالت، استانداردهای رعایت شده و … می باشد.
از دیگر معیارهای تأثیر گذار بر قیمت پروفیل گالوانیزه نوسانات بازار آهن می باشد که برای خرید حتماً بهتر است از قیمت روز و آنلاین این ورقه ها اطلاع کسب کنید. قیمت های داده شده توط ما کاملا بروز می باشد و فقط کافی هست با ما در تماس باشید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *