چگونه ورق گالوانیزه را رنگ کنیم؟
در این پست به صورت کامل چگونه ورق گالوانیزه را رنگ کنیم؟ پرداختیم :
چگونه ورق گالوانیزه را رنگ کنیم؟
می دانیم که رنگ آمیزی ورق گالوانیزه امروزه یکی از دغدغه های شما دوستان عزیز شده است این مشکل از آنجایی ناشی می شود که به دلیل پوشش قلیایی روی سطح ورق پوشش، سطح ورق حالتی صیقلی و صاف به خود گرفته که رنگ آمیزی بر روی آن را به کاری به شدت دشوار تبدیل کرده است. اما ما در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد چگونه بر این مشکلات غلبه کرده و یک رنگ آمیزی تمیزی بر روی ورق های گالوانیزه داشته باشید.
در مرحله اول سطح ورق از هر گونه چربی و گرد و غبار پاک میشود. سپس ورق ها توسط دستگاه های مخصوص بازبینی میشوند تا مبادا حفرهای بر روی سطح آنها وجود نداشته باشد
سپس مرحله خشک کردن و پاکسازی مجدد آغاز میشود؛ به گونهای که شوره های سفید رنگ ورق گالوانیزه توسط سمباده از بین رفته و سطح آن صاف و یکدست میشود. در مرحله بعدی تمام سطوح ورق را توسط یک ماده اسیدی نظیر سرکه سفید شستشو میدهیم. این امر موجب میشود تا سطح ورق کمی زبر شود و آماده برای پاشیدن رنگ باشد. سپس برای مقاوم شدن ورق در برابر خوردگی به سطح ورق یک لایه از پرایمرهای اپوکسی میمالیم. این کار باید همزمان با اسپری کردن پرایمر پایه لاتکس انجام شود تا این دو ماده با هم ترکیب شوند. ترکیبی که موجب مقاوم تر شدن ورق در برابر خوردگی و اکسید آهن میشود.
از این پست هم دیدن فرمایید : مشاوره و فروش ورق گالوانیزه
در مرحله بعد ورق ها به اتاق های خشک هدایت شده تا رطوبت آنها گرفته شود. در صورت خیس بودن سطح ورق امکان پاشیدن رنگ وجود نخواهد داشت. سپس اولین مرحله از رنگآمیزی را با استعمال اولین لایه رنگ آغاز میکنیم. پس از 4 ساعت نوبت به استعمال لایه دوم میشود. لازم به ذکر است که نباید بیش از 2 الی 3 لایه بر روی ورق گالوانیزه رنگ بپاشیم. زیرا این کار سطح آن را ناهموار و بد فرم میکند.
در مرحله آخر ورق ها به بخش کنترل کیفی هدایت شده و توسط کارشناسان مربوطه مورد بازبینی قرار میگیرند. در این مرحله علاوه بر بررسی رنگ سایر مواردی چون ضخامت ورق، وزن، کیفیت رنگ و چسبندگی آن بر اساس استاندارد DIN EN ISO 2360 مورد ارزیابی قرار میگیرند.
بعد از پایان یافتن مراحل رنگ آمیزی سطح روی کار توسط ناظران مورد کنترل کیفی قرار می گیرد. کنترل کیفی محصول بر روی کیفیت رنگ روی سطح، ضخامت رنگ، مطابقت رنگ با استاندارد های مخصوص و چسبندگی رنگ به صورت مراحل زیر می باشد.
ابتدا ورق رنگ آمیزی شده توسط چشم غیر مسلح بازبینی می شود.
سپس بر اساس استاندارد DIN EN ISO 2360 ضخامت لایه ی رنگ آمیزی شده را تست می کنند.
مطابقت رنگ باید با استاندارد ISO 7724 بررسی شود.
تست چسبندگی رنگ بر اساس استاندارد DIN EN ISO 2409 انجام می شود.
کاربرد رنگ گالوانیزه
از این رو که رنگ به ورق های گالوانیزه مقاومت و پوشش بیشتری می بخشد و همچنین عمر کارکرد آن را افزایش می دهد، پس این ورق ها را در اتاق های فنی و کنترل کننده، سقف ساختمان ها، بدنه لوازم های خانگی، عایق های کانکس و کانتینر، قاب فلزی پنجره ها، کابینت، کانال های تهویه هوا و موارد متعدد دیگر استفاده می شود.
امیدولرم این مطلب چگونه ورق گالوانیزه را رنگ کنیم؟ برای شما عزیزان مفید بوده باشد
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.