تولید میلگرد از ضایعات تجارت پر سود
تولید میلگرد از ضایعات یکی از تجارت های پر سود هست که کم تر کسی به آن توجه میکند ما در این پست به صورت کامل به آن پرداختیم :
کارآفرینی تولید میلگرد از ضایعات
صنعت فولاد جزو صنایع مادر به شمار می رود و محصولات فولادی جزء اقلامی هستند که از گذشته تا به امروز مورد نیاز صنایع مختلف بودند. در آینده هم نیاز روز افزون انسان به استفاده از محصولات فلزی رو به افزایش خواهد داشت. به همین جهت کارآفرینی از طریق تولید محصولات فولادی می تواند یک حرفه موفق و آینده دار باشد. همانطور که میدانیم انواع میلگرد از لحاظ وزن و ابعاد مختلف با استفاده از ضایعات شمش فولادی تولید و به بازار عرضه می شوند. قیمت میلگرد ساده و قیمت میلگرد آجدار دارای نوسانات قیمتی است. تقاضای روز افزون بازار برای میلگرد در نبود ماده جایگزین مقاوم و شکل پذیر به جای فولاد، باعث می شود تا همواره محصولات فولادی سهم خود را در بازار حفظ کنند.
چگونگی به وجود آمدن ضایعات میلگرد
هنگام تخریب ساختمان ، میلگردهای موجود در ساختمان غیرقابل استفاده هستند و عنوان قراضه میلگرد را دریافت می کنند. میلگرد غیر قابل استفاده پس از جمع آوری و بازیافت خرد و مورد استفاده مجدد قرار می گیرد. جمع آوری ضایعات میلگرد برای بازیافت به حفظ محیط طبیعی کمک می کند و در توسعه اقتصادی بسیار موثر است. بعضی اوقات ضایعات میلگرد هنگام تولید از شمش فولاد ساخته می شوند .میلگرد از شمش فولاد ساخته می شود .به طور کلی ، گاهی اوقات شمش های فولادی مورد استفاده برای ساخت میلگرد همان ضایعات میلگرد هستند که ذوب شده و برای تولید مجدداً استفاده می شوند.
کاربرد اصلی ضایعات میلگرد ساخت میلگرد از فرآیند ذوب ضایعات میلگرد است یا به عبارت دیگر قراضه میلگرد منحصراً برای ساخت میلگرد استفاده می شود. از آنجا که کشور تقاضای زیادی برای میلگرد دارد و میلگرد تولیدی کم است ، کشور ما نیاز به واردات میلگرد دارد. میلگرد برای جبران کمبود عرضه از کشورهای دیگر تولید و به ایران وارد شد. میلگردهای تولید داخل فقط 50٪ نیازهای مردم را برآورده می کند و وقتی می بینید که تولیدکنندگان داخلی برای تولید مجدد به ضایعات میلگرد بسیار نیاز دارند ، اهمیت ضایعات میلگرد بیشتر مشخص می شود. در سال های اخیر ، با افزایش ساخت و ساز و افزایش تقاضا برای تولید کنندگان داخلی باعث کاهش موجودی میلگرد شده است.
از این صفحه هم حتما دیدن فرمایید : مشاوره و فروش انواع ورق گالوانیزه در ایران
انواع میلگرد استاندارد در ایران
در کشور های گوناگون استاندارد های ساخت و تولید میلگرد یکسان نیست زیرا هر کشوری طیف استانداردهای که دارد دست به تولید میلگرد خواهد زد. در اصفهان ( کارخانه ذوب آهن ) تولیدات اساسی میلگرد صورت خواهد گرفت. میلگرد تولیدی کشور ایران هم مطابق با استاندارد های خاص خود است و طبق استاندارد های میلگرد ها به سه دسته زیر تقسیم شده اند.
فولاد A-1 : فولاد A-1 نوعی میلگرد صیقلی است که مقاومت تسلیمی اش 2300cm مربع و مقاومت کششی اش 3800 cm مربع است.
فولاد A-2 : فولاد A-2 میلگردی آجدار که مقاومت تسلیمی اش 3000 cm مربع و مقاومت کششی اش 5000 cm مربع است.
فولادA- 3 : از فولاد A-3 میلگرد آجداری ساخته شده که مقاومت تسلیمی اش 400cm مربع و مقاومتش 6000 cm مربع است.
همه ی سازنده های ایرانی با توجه به استاندارد های گفته شده میلگرد را خواهند ساخت و قراضه های میلگرد ساخته شده ایرانی استاندارد هایشان بر اساس استاندارد های گفته شده است.
خصوصیات و ویژگی های مکانیکی انواع میلگردها
کاربد عمده میلگرد ها برای بتن ریزی است و در ایران میلگرد ها بر اساس ویژگی های مکانیکی که دارند به صورت زیر دسته بندی شده اند. ( دسته بندی میلگرد های ایرانی طبق استاندارد های روس است. اعداد بر حسب سانتی متر مربع است.
میلگردهای نرمی که آج ندارند. ( A1 )
میلگرد A1 با تنش جاری و گسیختگی 2300 و 3800 تغییر شکل خواهند داد. 25 درصد میلگرد A1 نرم و علاوه بر نرمی ، صاف است و آجی هم ندارد. میلگرد A1 مناسب برای تغییر شکل ، آهنگری و جوشکاری بوده و جزء میلگرد اکتیو است.
میلگرد های نیم سختی که دارای آجی ساده هستند. ( A2 )
تنش جاری و گسیختگی میلگرد A2، 3000 و 5000 است. 19% میلگرد ترد و مابقی نرم است و دارای آج است. میلگرد A2 برای عملیات ساختمان سازی مناسب است.
میلگرد های سختی که دارای آجی پیچیده هستند. ( A3 )
تنش جاری و گسیختگی میلگرد 4000 و 6000 است. 14 درصد میلگرد ترد بوده کاربرد اساسی میلگرد A3 برای سیویل صنعتی است. در ضمن به هیچ وجه نباید برای جوشکاری از میلگرد A3 استفاده شود.
میلگرد های سختی که دارای آجی پیچیده هستند. ( A4 )
میلگرد A4 آجی به شکل دوک دارد. تنش تسلیمی میلگرد A4، 520 و 500 مگاپاسکال است و به میلگرد آجدار 520 و 500 آج معروف است. میلگرد A4 مناسب برای طراحی و تولید همه ی سازه های ساختمانی است.
طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات سال ۱۴۰۰
این طرح با استفاده از روش های اقتصادی و آماری، هزینه های مربوط به تولید میلگرد از ضایعات را برآورد کرده و کلیاتی را درباره این طرح در چهار فصل ارائه می کند. در فصل اول طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات سال ۱۴۰۰ پس از مقدمه و تاریخچه درباره مطالبی مربوط به وضعیت بازار مجوز های مورد نیاز برای اجرای طرح مقایسه میان واردات و صادرات صحبت شده است. فصل دوم طرح جزئیات مربوط به روش انجام این کار را مورد بررسی قرار داده است. در بخش اول مقاله درباره مراحل تولید میلگرد از ضایعات توضیحاتی ارائه شد. روش های تأمین سرمایه و نیروی انسانی نیز در این قسمت مطرح شده است. در فصل سوم و چهارم نیز پس از بررسی این طرح از نظر اقتصادی به نتیجه گیری پرداخته می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.